dev: Escina | design: impulsant | hosting: Hensel

Inschrijven

De datum van de volgende editie van Lifehacking Academy is nog niet bekend, schrijf je hier in om op de hoogte te blijven!

Zo deden we het 8 juni 2010 in Amsterdam:

Inloop vanaf 09.45 uur, start om 10.15 uur. Het programma gaat door tot 17.30 uur met daarna een borrel met uitgebreide hapjes.

Je kunt Lifehacking Academy op twee manieren beleven:
Hele dag 10.00 - 17.30 uur 225 ex. btw
Middag 13.00 - 17.30 uur 125 ex. btw

Lifehacking Academy biedt je een bijzondere en leerzame dag gericht op het leuker en effectiever maken van je leven, zowel privé als professioneel.

We werken met twee smaakjes deze editie.
Dagprogramma van 10.00 tot 17.30. We beginnen de dag met een plenair uur voor iedereen, met verschillende kortere presentaties. Daarna de eerste workshopronde en de lunch. Daarna nog drie rondes en een afsluitende borrel. Voor €225,= ex BTW (is € 267,75 (incl. BTW) kun je een dag lang leren, luisteren en participeren op Lifehacking Academy.

Middagprogramma: Voor hen die Lifehacking Academy wel willen beleven, maar niet genoeg tijd of middelen hebben voor een hele dag, hebben we de ’short version’ Je bent welkom na de lunch om 13.00 uur, kunt met drie workshoprondes meedoen en met de afsluitende borrel natuurlijk. Voor €125,= ex BTW (dat is € 148,75 (incl. BTW) kun je een halve dag lang leren, luisteren en participeren op Lifehacking Academy.

Mocht op het laatste moment blijken dat je er toch niet bij kunt zijn, dan mag je je zonder extra kosten door iemand anders laten vervangen.

Je kunt betalen via Etix
Dit kan door hier via Etix met IDEAL te betalen. Na de betaling via IDEAL kun je zelf het kaartje printen -via een Link die je van Etix krijgt- en meenemen naar Lifehacking Academy als bewijs. Ook is het zelf uitprinten van een factuur mogelijk. Het bedrag dat op het kaartje staat is het bedrag inclusief BTW. Mocht je vragen of opmerkingen hebben dan kan je een mailtje sturen naar anja@anjawassenaar.nl

We hopen je op 8 juni te zien!

Tot ziens de volgende Lifehacking Academy!